Великолучківська

загальноосвітня школа I-III ступенів

Фільтр
  • 18 червня – звіт директора Великолучківської ЗОШ І – ІІІ ступенів про роботу у 2012-2013 навчальному році

    18 червня 2013 року в актовій залі школи відбувся щорічний звіт директора перед педагогічною та батьківською громадськістю. На звітуванні були присутні заступник сільського голови Зозуля І.І., керівники установ Великих Лучок, працівники школи, батьки. Директор школи Рубіш Надія Іванівна у своїй доповіді охарактеризувала основні показники навчально-виховної та адміністративно-господарської діяльності школи за 2012-2013 навчальний рік.

    Одноголосно роботу директора школи Рубіш Н.І. за звітний період визнано задовільною.

  • Ура-а-а-! У нас канікули!

    1 червня, у Міжнародний день захисту дітей розпочав свою роботу ДЗВ «Веселка» на базі Великолучківської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

    На дітей чекають захоплюючі ігри, цікаві подорожі та екскурсії, розваги, танці біля вогнища та інші заходи.

    Табірна зміна розпочалася зі святкової лінійки. Запальними танцями, дзвінкими піснями, по-літньому теплими словами привітали діти початок канікул і літнього відпочинку. Вогнище Дружби своїм гарячим промінням розпалило Сонечко, а танці у дружньому колі були по-особливому запальні. У конкурсі «Танцюй з нами, танцюй, як ми, танцюй краще за нас» перемогли загони «Веселі гноми» та «Малюки».

    Сподобався дітям і конкурс малюнків на асфальті, де переможцями стали загони «Дивосвіт», «Кока-кола» та «Капітошка».

    Табірне життя вирує! А щоб здійснилися усі бажання, їх треба загадати, написати на чарівному листочку і вкинути у Скриньку бажань!

    Чекайте наступних новин! Ми розповімо про всі наші мрії, що збулися у таборі!