Великолучківська

загальноосвітня школа I-III ступенів

Авторизація

Теги

    

Зараз на сайті

На сайті 12 гостей та відсутні користувачі

Фільтр
  • Літо, до побачення! Здрастуй, рідна школо!

    Ось і закінчилось літо. На календарі – перший день осені. Шкільні майданчики заповнені гамірною та метушливою дітворою. На обличчях  - усмішки, а в очах – легкий сум за сонячним літом. В руках  яскравими фарбами милує око цвіт осінніх квітів… Все це – 1 вересня - початок нового навчального року.

    В Україні день 1 вересня  — не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято — День знань. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах країни. Традиційні урочистості з нагоди свята Першого Дзвоникапройшли і в Великолучківській ЗОШ І – ІІІ ступенів, де сіли за парти 880 юних великолучківців. Привітати школярів зі святом 1 вересня на шкільному подвір'ї зібралися батьки, вчителі та гості школи. Директор навчального закладу Рубіш Н.І. привітала усіх присутніх з Днем знань, побажавши дітям у навчальному році нових успіхів і досягнень З початком навчання привітали школярів голова Мукачівської РДА Пашкуляк В.В., начальник відділу освіти Мукачівської РДА Товт О.О., сільський голова Андрейко І.Д., о. Іоан (Пак).

    Цього року замість шкільної форми багато учнів та вчителів школи одягнули українські вишиванки. За усі роки незалежності Україна вперше відзначає 1 вересня у стані неоголошеної війни, тому на урочистостях вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули під час проведення антитерористичної операції. 

    2014/2015 навчальний рік розпочався в школі  з першого уроку "Україна – єдина країна". Логічним продовженням теми єдності народу України та цілісності її території стала розмова на уроках про мужність і героїзм в ім’я свободи, незалежності та демократичного розвитку нашої держави. Лейтмотивом виступів учителів, дітей та гостей стала любов до України, самовідданість і патріотизм її захисників, активна громадянська позиція українців, особиста відповідальність за долю держави.

  • Дружній візит

    26 вересня члени шкільного гуртка «Турист» та футбольна команда учнів 5-6 класів з дружнім візитом відвідали Мукачівську гімназію. Тут педагоги із Центру туризму та краєзнавства проводили виїзні заняття з основ пішохідного та велосипедного туризму. А завершилося все футбольним матчем і піснями біля вогнища дружби.

  • Святкування Дня математика

    25 вересня у школі було проведено День математика з нагоди відзначення 120-річчя з дня народження відомого українського математика М. П. Кравчука.